Pagini

sâmbătă, 12 februarie 2011

Salata


Ingrediente:


1 filete de peste pangarius (panga) sau rape (reteta originala se face cu rape, eu o fac cu amandoua felurile de peste)
200 g langostinos (creveti)
100 g gamba
6-8 palitos de cangrejos (surimi)
2-3 linguri de salsa rosa (daca nu gasiti amestecati maioneza cu un pic de kechup)
ardei rosu (cum ai mei au fost mari, am pus doar jumatate)
ardei verde
o ceapa mai mica taiata marunt (daca e mare jumatate)
2 oua fierte




Preparare:

Punem pestele la fiert cam 5-10 min. Intre timp taiem ardei cubulete, surimi, ouale si ceapa marunt. Dupa preferinta putem taia sau nu, langostinele in doua. Taiem marunt si pestele racit in prealabil.


Daca nu avem la indemana salsa rosa, amestecam maioneza cu un pic de kechup.


Se amesteca sosul cu toate ingredientele si se da la rece.

Mentiuni:

Este mai buna rece, dar se lasa un pic si pentru patrunderea gusturilor.


Pofta buna!
Timp Preparare: 30 ' 
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:


  • Salata - Foto 1
  •  
  • Salata - Foto 2
  •  
  • Salata - Foto 3
  • Salata - Foto 4
  •  
  • Salata - Foto 5
  •  
  • Salata - Foto 6
  • Salata - Foto 7
  •  
  • Salata - Foto 8
  •  
  • Salata - Foto 9
  • Salata - Foto 10
  •  
  • Salata - Foto 11
  •  
  • Salata - Foto 12
  • Salata - Foto 13
  •  
  • Salata - Foto 14
    reteteculinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu