Pagini

luni, 7 februarie 2011

Croque madame

Croque madame este un croque monsieur dar cu un ou prăjit deasupra.   Sunt mai multe variații ale acestei rețete pentru care gasiți inspirație și aici. 

Pentru a prepara croque madame ai nevoie de pâine feliată, unt, sare,
piper, branză topită feliată, suncă feliată, ou.
Cum procedezi:  Ungi două felii de pâine cu unt pe ambele parti, sărezi si piperezi dupa gust. Peste prima felie de pâine așezi o felie de branză topită, o felie de șuncă ,o altă felie de brânză topită si deasupra cea dea doua felie de pâine unsă cu unt. Prajești sandwich-ul intr-o tigaie de teflon ,câte 1 minut pe fiecare parte. Deasupra așezi un ou ochi prăjit. Servești imediat. Pofta mare!
          
Oul se poate prăji separat și se așează deasupra după ce sandwich-ul este gata sau se poate face o gaură in felia de pâine de deasupra , se pune oul crud ,apoi se dă la cuptor pentru 25-30minute.
Oul se poate prăji separat și se așează deasupra după ce sandwich-ul este gata sau se poate face o gaură in felia de pâine de deasupra , se pune oul crud ,apoi se dă la cuptor pentru 25-30minute.
Oul se poate prăji separat și se așează deasupra după ce sandwich-ul este gata sau se poate face o gaură in felia de pâine de deasupra , se pune oul crud ,apoi se dă la cuptor pentru 25-30minute.
Oul se poate prăji separat și se așează deasupra după ce sandwich-ul este gata sau se poate face o gaură in felia de pâine de deasupra , se pune oul crud ,apoi se dă la cuptor pentru 25-30minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu