Pagini

joi, 10 februarie 2011

Boccelute de clatite cu piept de pui




INGREDIENTE:
Pentru clatite:
2 oua, 1 cana lapte, 1 lingura ulei, patrunjel verde, sare, piper, faina
Pentru umplutura:
1 piept de pui, 2 buc. ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper,
1 ou,2 linguri smantana
PREPARARE:
Se face aluatul amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele.
Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.
     
Intr-o tigaie cu 1 lingura ulei se pun: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate . Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele , li se dau forma de boccelute si se prind cu frunze de ceapa verde.
    
Se pun intr-o tava ,se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt
si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu