Iti trebuie:
- 500 g peste alb
- 1 fir praz verde
- 2 morcovi fierti
- 250 g cus-cus
- 150 g caise uscate
- 3 catei usturoi
- 70 g'unt
- coriandru boabe
- sare
- piper
- ulei
- patrunjel
- Tai pestele in bucati mai mici si le asezi intr-o tava cu putin ulei.
- Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
- Pui 500 ml de apa la fiert cu putina sare si, cand da in clocot, adaugi cus-cus.
- Lasi sa fiarba 2-3 minute, dupa aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul taiat felii si prazul taiat bucati.
- Servesti pestele cu patrunjel verde si cu fructele uscate.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu