duminică, 6 februarie 2011

Peste oriental

Iti trebuie:
  • 500 g peste alb
  • 1 fir praz verde
  • 2 morcovi fierti
  • 250 g cus-cus
  • 150 g caise uscate
  • 3 catei usturoi
  • 70 g'unt
  • coriandru boabe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Pregatesti asa: 
  1. Tai pestele in bucati mai mici si le asezi intr-o tava cu putin ulei.
  2. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
  3. Pui 500 ml de apa la fiert cu putina sare si, cand da in clocot, adaugi cus-cus.
  4. Lasi sa fiarba 2-3 minute, dupa aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul taiat felii si prazul taiat bucati.
  5. Servesti pestele cu patrunjel verde si cu fructele uscate.
  6. Pofta buna!
Peste oriental
sursa:bucatarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu