Pagini

miercuri, 16 februarie 2011

Rulada Cu Cascaval


Ingrediente:


-300g cascaval dat pe razatoarea mica
-250 g unt(200 s ebaga in cascaval iar 50 se amesteca cu pateul)
-condimente
-muraturi(gogosar, castrevete)
-2 oua fierte tari

 

Preparare:

Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.

Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.

Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele. 
Timp Preparare: 1 h 
Complexitate: avansata

Imagini Preparare:


  • Rulada Cu Cascaval - Foto 1
  •  
  • Rulada Cu Cascaval - Foto 2
  •  
  • Rulada Cu Cascaval - Foto 3
  • Rulada Cu Cascaval - Foto 4
  •  
  • Rulada Cu Cascaval - Foto 5
  •  
  • Rulada Cu Cascaval - Foto 6
reteteculinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu