Ingrediente:
-300g cascaval dat pe razatoarea mica
-250 g unt(200 s ebaga in cascaval iar 50 se amesteca cu pateul)
-condimente
-muraturi(gogosar, castrevete)
-2 oua fierte tari
-250 g unt(200 s ebaga in cascaval iar 50 se amesteca cu pateul)
-condimente
-muraturi(gogosar, castrevete)
-2 oua fierte tari
Preparare:
Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.
Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.
Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.
Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.
Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.
Timp Preparare: 1 h
Complexitate: avansata
Complexitate: avansata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu