Pagini

duminică, 13 februarie 2011

Bors de peste cu leustean


Ingrediente:


Carne de peste de cit mai multe feluri
1 ceapa
1 ardei gras
1 rosie
500g zarzavat
leustean
1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
bors
sare ,piper. 

Preparare:


Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper.

Mentiuni:


Se serveste cu ardei iute...
Cine doreste poate pune si smantana.
Timp Preparare: 30 ' 
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:


  • Bors de peste cu leustean - Foto 1
  •  
  • Bors de peste cu leustean - Foto 2
  •  
  • Bors de peste cu leustean - Foto 3
  • Bors de peste cu leustean - Foto 4
  •  
  • Bors de peste cu leustean - Foto 5reteteculinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu