vineri, 18 februarie 2011

Placinta cu Branza de Vaci II


Ingrediente:


-faina (la ochi, cam cate foi credeti ca va intra in tava) - 500 gr
-1 ou
-un praf de sare
-o lingura de zahar
-o lingura ulei
-sifon (apa minerala)
-iaurt gras (optional)

Preparare:


Se framanta o coca potrivita ce se imparte in patru (in cazul meu atatea foi intra in tava mea). Se intinde cate o foaie din fiecare cocuta si se lasa in asteptare pana la ultima.

Intre timp se prepara branza cu oua si iaurtul pana devine omogena. Eu folosesc iaurt pentru ca sa nu devina aspra compozitia. Dupa care se ia cate o foaie, se intinde compozitia de branza pe ea, se ruleaza cu ajutorul unei coli de hartie, se aseaza in tava, se portioneaza, se stropeste cu ulei si se pun 2-3 oua batute si se introduce tava in cuptorul incins pana se coace si se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Mii se scuze pentru lipsa fotografiei cu ingredientele.

Mentiuni:

Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar sau cu miere de albine.
Timp Preparare: 2 h 30 ' 
Complexitate: medie

Imagini Preparare:


  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 1
  •  
  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 2
  •  
  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 3
  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 4
  •  
  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 5
  •  
  • Placinta cu Branza de Vaci II - Foto 6
reteteculinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu